Romantisch weekend in een 18e-eeuws hotel in het hartje van Doornik

2 dagen/1 nacht - € 67/p.*

U verblijft in het centrum van het historische hart van de stad, in het Hotel Alcantara ***, een volledig gerestaureerd 18e eeuws huis. De sfeer is er ontspannen en het onthaal persoonlijk. Dankzij de ideale ligging kunt u Doornik ontdekken op elk uur van de dag!

Met het “Fiets Welkom”-label stelt de gastheer u een fietstocht voor van 18,4 km via de knooppunten. Een geweldige manier om de stad van de vijf klokkentorens op uw gemak te ontdekken met een picknick in uw mandje! Neem de tijd om het UNESCO-erfgoed, het belfort en de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal te bewonderen alvorens de RAVeL (groene wegen) te volgen naar de kalkovens van Chercq. U doorkruist het omliggende platteland en een duizelingwekkend windmolenpark! Geniet van de vredige landschappen die aan u voorbij trekken: het mooie kerkje van Bruyelle, het ballet van de schepen op de Schelde. In de buurt van de fietsroute mag u ook de Gatenbrug, een overblijfsel van de middeleeuwse militaire architectuur van België, niet missen.

Inbegrepen (prijs op basis van 2 personen) :
-  1 overnachting in een superieure tweepersoonskamer (type 2) in het Hotel Alcantara***
-  2 ontbijten
- 1 uitgestippelde route via de fietsknooppunten van 18,4 km
-  2 picknicks (broodje + drankje + vruchten)
-  1 fietsknooppuntenkaart van Picardisch Wallonië

➢ Toon de volledige fiche van het Hotel Alcantara*** :
➢ Toon de volledige fiche van het historische hart van Doornik :

INFO & RESERVEREN: Hôtel Alcantara. Rue des Bouchers Saint-Jacques 2 - BE-7500 Tournai - www.hotelalcantara.be - 00 32 69 21 26 48 - philippe@hotelalcantara.be.

Aanbieding geldig tot 31/12/2017 volgens beschikbaarheid.