Ontspanningsweekend in de bergen van Saint-Sauveur

2 dagen/1 nacht - € 78,50/p.*

Het pension Les Vertes Feuilles geniet van een uitzonderlijke ligging in de heuvels van de Monts de Frasnes. Hier hebt u een prachtig uitzicht en het plekje wordt erg gewaardeerd door wandelaars. De accommodatie met het “Welkom Fiets”-label verwent u met een jacuzzi in de openlucht: de troost na de inspanning! U kunt ook eten in het restaurant waar de gerechten bereid worden op basis van Slow Food-producten.

De voorgestelde route van 24 km laat u de knooppunten volgen door de dorpen Frasnes-les-Buissenal, Saint-Sauveur, Dergneau, Arc-Ainières en Anvaing en geeft u een goed overzicht van de gevarieerde landschappen waaruit het natuurpark bestaat. Bewonder het Kasteel van Anvaing, omringd door water en bomen, en de uitzichten op de heuvels! De enige moeilijkheid op het traject: een steile helling die enige inspanning zal vergen aan het einde van de tocht. De rest van het traject is gemakkelijker.

Inbegrepen (prijs op basis van 2 personen) :
-  1 overnachting in een tweepersoonskamer in het gastenhuis Les Vertes Feuilles***
-  2 ontbijten
-  Toegang tot jacuzzi in de openlucht
-  1 uitgestippelde route via de fietsknooppunten van 24 km
-  1 fietsknooppuntenkaart van Picardisch Wallonië

➢ Toon de volledige fiche van het pension Les Vertes Feuilles*** :
Chambre d'hôtes

Vertes Feuilles

Avenue des Hauts
7912 Frasnes-lez-Anvaing
➢ Toon de volledige fiche van het Landhuis van het Pays des Collines :

INFO & RESERVEREN: Vertes Feuilles. Avenue des Hauts 18 - BE-7912 Saint-Sauveur. Reservatie op www.vertes-feuilles.be - 00 32 475 46 17 56 - info@vertes-feuilles.be.

Een verblijf geldig tot 31/12/2017 volgens beschikbaarheid.